Θεσσαλονίκη: Το Χόλιγουντ έβαλε μπροστά το Μετρό 

326

Στην περιοχή του Ευκλείδη και συγκεκριμένα στο σταθμό του Μετρό, διεξάγονται σήμερα τα γυρίσματα της ταινίας „The Bricklayer“ στη Θεσσαλονίκη. 

Απ‘ το πρωί οι πρωταγωνιστές του χολυγουντιανού φιλμ Άαρον Έκχαρτ και Νίνα Ντομπρεβ, αλλά και δεκάδες βοηθητικοί ηθοποιοί και μέλη του συνεργείου βρίσκονται στο σταθμό του μετρό Ευκλείδης όπου και γίνονται λήψεις.

Ειδικότερα, το συνεργείο της ταινίας έχει „κατασκηνώσει“ στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται πίσω από τον συγκεκριμένο σταθμό και αυτήν την ώρα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στα βίντεο του TyposThes γυρίζονται σκηνές μέσα στον σταθμό του μετρό. 

Οι ηθοποιοί κατεβαίνουν τις κυλιόμενες σκάλες του μετρό που έχουν τεθεί σε λειτουργία, σε έναν σταθμό που είναι σχεδόν ολοκληρωμένος. Συνολικά συμμετέχουν 100 βοηθητικοί ηθοποιοί. Παράλληλα ο Άαρον Έκχαρτ, φορώντας ένα γκρι κοστούμι, προβάρει σκηνές μάχης στον υπαίθριο χώρο του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι γυρίσματα θα γίνουν αργότερα σήμερα και στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και η τροχαία έχει ανακοινώσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.