Γερμανικά ΜΜΕ εκθειάζουν την Άνδρο

472

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας που βρίσκουν στην ‚Ανδρο την ιδανική επιλογή για διακοπές μετά την πανδημία. 

«Οι αιωνόβιοι ναοί και τα μοναστήρια, η μοντέρνα νησιωτική αισθητική και η υπέροχη γαλανόλευκη αρχιτεκτονική συνδυάζονται ιδανικά με αυθεντικές εμπειρίες, γαστρονομικές απολαύσεις και εντυπωσιακά φυσικά πανοράματα», αναφέρει σε εκτενές άρθρο της η Γερμανική εφημερίδα «Neue Westfälische». 

Τη θετική αύρα που εκπέμπει το νησί αναδεικνύει η «nd», μία ακόμη Γερμανική εφημερίδα που θεωρεί την ‚Ανδρο εξαιρετική προσθήκη για όσους επισκέπτονται την Αθήνα και θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ιστορία και τη φύση σε έναν μη συμβατικό προορισμό, που απέχει μόλις δύο ώρες από την πρωτεύουσα.

 Τα δύο δημοφιλή Γερμανικά ΜΜΕ που προσεγγίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς αναγνώστες, εστιάζουν από κοινού στην αυθεντικότητα του νησιού που δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις εξαιτίας του μαζικού τουρισμού. 
 
«Η ‚Ανδρος ήδη σημειώνει εντυπωσιακές πληρότητες, ενώ διαφοροποιείται με ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας έναν επίγειο παράδεισο σε Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου ‚Ανδρου, Νίκος Μουστάκας, σε σχετική ανακοίνωση.