Μια κοπέλα 17 χρονών αγνοείται από το Σάββατο. Η αστυνομία φοβάται ότι η νεαρή βρίσκεται σε κίνδυνο – και ψάχνει για μάρτυρες .

Ηαστυνομία ψάχνει ένα 17χρονο κορίτσι από το Frickenhausen ( περιοχή Esslingen ) που εξαφανίστηκε από το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της έρευνας, πρέπει να φοβόμαστε ότι η Leonie Svetlana Schnabel βρίσκεται σε κίνδυνο, ανέφεραν οι αξιωματούχοι την Κυριακή το απόγευμα. Από το Σάββατο δεν υπάρχει κανένα σημάδι ζωής. Έφυγε από το διαμέρισμα ενός φίλου στο Winnenden περίπου στις 12 το μεσημέρι εκείνη την ημέρα με άγνωστο προορισμό. Η αναζήτηση της αστυνομίας μέχρι στιγμής δεν ήταν επιτυχημένη.

Πιθανώς η νεαρή μετακινήθηκε με τις δημόσιες συγκοινωνίες, ανέφεραν οι αξιωματούχοι. Η αγνοούμενη έχει ύψος περίπου 1,60 μέτρα, με ισχυρό ανάστημα και μπούκλες μέχρι τους ώμους. Σε αντίθεση με τη δημοσιευμένη φωτογραφία, αυτή τη στιγμή τα μαλλιά της είναι βαμμένα μοβ. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο δερμάτινο μπουφάν, γκρι πουλόβερ, σκούρο μπλε τζιν και μπεζ σουέτ παπούτσια.

Όποιος έχει δει την αγνοούμενη παρακαλείτε να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του Nürtingen ή οποιοδήποτε άλλο αστυνομικό τμήμα στο 07022/92240.