Δελτίο τύπου: πήρε μπρός το περιοδικό «ΕΤΣΙ ειν‘ η ζωή»

Το etsimagazin.com είναι το αυθεντικό online και έντυπο (δίμηνης έκδοσης) free press περιοδικό των Ελλήνων της Γερμανίας και απανταχού της γης. Σκοπός μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας καθημερινές ιστορίες μέσα από τη ζωή των Ελλήνων, την παράδοση και την ιστορία μας, ειδήσεις, διοργανώσεις και πολλά άλλα που ενδιαφέρουν και ενθαρρύνουν την αυθεντική ελληνική ψυχή. Σε όποια άκρη του κόσμου και να πάμε εμείς οι Έλληνες, προσπαθούμε, δημιουργούμε, καθορίζουμε το μέλλον, ανατρέπουμε την επιστήμη, πρωτοπορόυμε με τις ιδέες μας και κυρίως ζούμε τη ζωή μας με πάθος. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές προχωράμε χαμογελαστοί και με φιλότιμο, διότι απλά «ΕΤΣΙ ειν‘ η ζωή».

Οι ομάδα του «ΕΤΣΙ» έχει διανύσει μια 15χρονη πορεία στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης (MME) της Ελλάδας και της Γερμανίας. Περνώντας από όλα τα στάδια, όπως η ευρύτερη δημοσιογραφία, το ραδιόφωνο, η φωτογραφία και το graphic design, ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις γνώσεις μας κάνοντας αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε. Το αποτέλεσμα είμαστε σίγουροι πως θα δικαιώσει την επιλογή μας και τις προσδοκίες σας!

Στο πρώτο τεύχος τέλος Μαϊου, θα σας παρουσιάσουμε τον Ιωάννη Χρονάκη «Jack the Ripper», που με το κρητικό του ταμπεραμέντο έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους μπαρμπέρηδες στη Γερμανία. Επίσης θα αναφερθούμε στον καθηλωτικό οργανοπαίκτη Κωνσταντή Πιστιόλη, τον Στέφανο Σοϊλεμέ (προπονητή εθνικής Ελλάδος Futsal), την κυρία Βασιλεία Μαύρου (διευθύντρια του Ορφανοτροφείου «Η Μέλισσα»), θα σας ταξιδέψουμε στην Νότια Κρήτη και θα σας παρουσιάσουμε πολλά άλλα ενδιαφέροντα πρόσωπα και θέματα… Η Συντακτική μας ομάδα αποτελείται απο το Νικόλαο Ράδη, την Ευρώπη Σοϊλεμέ, τη Γεωργία Τσιώνα, τη Μαίρη Ροδίτη και τον Γιάννη Ξηντάρα.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του EΤΣΙ Magazine
1. Διαφοροποίηση
2. Ευδιάκριτη & ευκολότερα κατανοητή δομή
3. Αυθεντικότερο περιεχόμενο & ευρύτερη θεματολογία
4. Μοντέρνο graphic design και layout
5. Συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους
6. 52 σελίδες που παρέχουν αρκετό χώρο για διαφήμιση
7. Η δωρεάν διανομή σε 280 ελληνικά stands στην Νότια Γερμανία
8. Συμπυκνωμένη μετάφραση των άρθρων στα Γερμανικά
9. Υψηλή ποιότητα χαρτιού και εκτύπωσης
10. Έκδοση και online στο www.etsimagazin.com

Πληροφορίες επικοινωνίας έντος της σελίδας www.etsimagazin.com.