ΕΤΣΙ Magazin δελτίο τύπου

Δελτίο τύπου 03. Μαϊου 2017

To προφίλ του περιοδικού

Το etsimagazin.com είναι το αυθεντικό online και έντυπο (δίμηνης έκδοσης) free press περιοδικό των Ελληνων της Γερμανίας και απανταχόυ της γης. Στόχος μάς είναι να μοιραστούμε μαζί σας καθημερινές ιστορίες μέσα από την ζωή των Ελλήνων, την παράδοση και την ιστορία μας, ειδήσεις, διοργανώσεις και πολλά άλλα που ενδιαφέρουν και ενθαρρύνουν την αυθεντική ελληνική ψυχή, σε όποια άκρη του κόσμου και να βρίσκεται.

Σε όποια άκρη του κόσμου και να πάμε, προσπαθούμε, δημιουργούμε, καθορίζουμε το μέλλον, ανατρέπουμε την επιστήμη, πρωτοπορόυμε με της ιδέες και κυρίως ζούμε την ζωή μας με πάθος. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές προχωράμε χαμογελαστά με φιλότιμο! «ΕΤΣΙ ειν‘ η ζωή».

Οι ομάδα του «ΕΤΣΙ» έχει διανύσει μια 15χρονη πορεία στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης (MME) της Ελλάδας και της Γερμανίας. Περνώντας από όλα τα στάδια, όπως η ευρύτερη δημοσιογραφία, το ραδιόφωνο, η φωτογραφία και το graphic design, ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις γνώσεις μας κάνοντας αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται απο το Νικόλαο Ράδη, την Ευρώπη Σοϊλεμέ, τη Γεωργία Τσιώνα, τη Μαίρη Ροδίτη, την Stellita Rous και τον Γιάννη Ξηντάρα.

Στο πρώτο τεύχος τέλος Μαϊου, θα σας παρουσιάσουμε τον Ιωάννη Χρονάκη «Jack the Ripper», που με το κρητικό του ταμπεραμέντο έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους μπαρμπέρηδες στη Γερμανία. Επίσης θα αναφερθούμε στον καθηλωτικό οργανοπαίκτη Κωνσταντή Πιστιόλη, τον Στέφανο Σοϊλεμέ (προπονητή εθνικής Ελλάδος Futsal), την κυρία Βασιλεία Μαύρου (διευθύντρια του Ορφανοτροφείου «Η Μέλισσα»), θα σας ταξιδέψουμε στην Νότια Κρήτη και θα σας παρουσιάσουμε πολλά άλλα ενδιαφέροντα πρόσωπα και θέματα. «ΕΤΣΙ ειν‘ η ζωή». 

Το ΕΤΣΙ Magazin θα εκδοθεί πρώτη φορά της 5. Ιουνίου 2017.

——

Τα 10 ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του EΤΣΙ Magazine

1. Διαφοροποίηση
2. Ευδιάκριτη, ευκολότερα κατανοητή δομή
3. Αυθεντικότερο περιεχόμενο & ευρύτερη θεματολογία
4. Μοντέρνο graphic design και layout
5. Συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους
6. 52 σελίδες που παρέχουν αρκετό χώρο για διαφήμιση
7. Η δωρεάν διανομή σε 300 ελληνικά stands στην Νότια Γερμανία
8. Τα άρθρα μεταφράζονται συμπυκνωμένα στα γερμανικά
9. Υψηλή ποιότητα χαρτιού και εκτύπωσης
10. Έκδοση και online στο etsimagazin.com

10 σημεία που δημιουργούν μεγαλύτερη αξία για τον
αναγνώστη, προστιθέμενη συλλεκτική αξία, ένα περιοδικό που δεν πετιέται ύστερα από ένα σύντομο φυλλομέτρημα, αλλά φυλάσσεται ως εργαλείο αναφοράς.

www.etsimagazin.com
facebook.com/ETSImagazin

Σας ενδιαφέρει ένα θέμα και θέλετε να το μοιραστείτε με το κοινό; Αγαπάτε μήπως την δημοσιογραφία; Θέλετε να υποστηρίξετε την ομάδα μας; Γνωρίζεται επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημίσουν αυθεντικά;

Download είκονες τύπου και τον διαφημιστικό κατάλογο 2017:

Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα να αποθηκεύσετε σε μορφή αρχείου γραφικών και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση ως εικόνας (Bild speichern unter…).

Για να αποθηκεύσετε τoν τιμοκατάλογο διαφημιστικόν, κάντε κλικ στο παρακάτω link

Mediadata_ETSI_Magazin_2017_GREEK