Συνήλθε από κώμα έπειτα από δύο χρόνια, αναγνώρισε τον αδελφό της ως τον δράστη

332

Μια γυναίκα στη δυτική Βιρτζίνια συνήλθε από κώμα έπειτα από δύο χρόνια και αναγνώρισε τον αδελφό της ως τον δράση της σε βάρος της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Η 51χρονη Γουάντα Πάλμερ κατηγόρησε τον αδελφό της ότι της επιτέθηκε μέσα στο σπίτι της, τον Ιούνιο του 2020. Ο δράστης της επιτέθηκε, τη χτύπησε με τσεκούρι και την άφησε να πεθάνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τζάκσον. 

Η αστυνομία βρήκε την Πάλμερ σε «όρθια θέση», στον καναπέ της, με σοβαρά τραύματα που κατά τα φαινόμενα προκλήθηκαν από τσεκούρι. Όταν έφτασε η αστυνομία εκεί, πίστεψε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Όμως, σύντομα διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμη ζωντανή και ανέπνεε, δήλωσε στο CNN ο σερίφης Ρος Μέλινγκερ. 

Το όπλο της επίθεσης δεν εντοπίστηκε ποτέ. Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι είδε τον αδελφό της, Ντάνιελ, στη βεράντα της περίπου τα μεσάνυχτα, το βράδυ προτού βρεθεί βαριά τραυματισμένη. Η αστυνομία έκανε έρευνα για αρκετά άτομα, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να ασκήσει δίωξη σε βάρος κάποιου. 

Πριν από μερικές εβδομάδες τηλεφώνησαν στο γραφείο του σερίφη από τη δομή στην οποία νοσηλεύεται η Πάλμερ και τους ενημέρωσαν ότι η γυναίκα είναι σε θέση να μιλήσει με τις αρχές. 

Η Πάλμερ μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις με ναι ή όχι, αλλά η κατάθεσή της ήταν αρκετή προκειμένου να συλληφθεί ο αδελφός της. Σε βάρος του 55χρονου Ντάνιελ Πάλμερ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και η εγγύηση ορίστηκε στα 500.000 δολάρια.