Αυτοκτόνησε 19 χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη ένας από τους 4 μαθητές που επέζησαν

353

Χθες το απόγευμα στις 19:30 το Μακροχώρι Ημαθείας αποχαιρέτησε τον 35χρονο Ανέστη Αντωνόπουλο, ο οποίος αν και βρέθηκε στις λίστες με τους διασωθέντες μαθητές του τροχαίου δυστυχήματος το 2003 στα Τέμπη με τους 21 νεκρούς, ωστόσο μετά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και τις εντατικές ποτέ δεν κατάφερε ψυχολογικά να συνέλθει με αποτέλεσμα 22χρόνια μετά και συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μετά από 19 χρόνια από το δυστύχημα, στα 35 του χρόνια, έδωσε τέλος στη ζωή του με κυνηγετικό όπλο μέσα στο σπίτι του στο Μακροχώρι. Την προανάκριση για την αυτοχειρία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου του 2003, ενώ το λεωφορείο με μαθητές της πρώτης Λυκείου επέστρεφε στο Μακροχώρι Ημαθίας από εκδρομή στην Αθήνα, συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα. Ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα τα νοβοπάν και οι μελαμίνες που μετέφερε να καταλήξουν στο λεωφορείο. βρήκαν το λεωφορείο, ενώ η καρότσα της το «θέρισε» σε όλο το μήκος του.

Με πληροφορίες από protothema | Lifo