Πάτρα: Στην Εισαγγελία οδηγείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών παιδιών

357

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, σε λίγο η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους με ανεξήγητο τρόπο αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών από άνδρες της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλέστηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ουσία κεταμίνη βρέθηκε στην Τζωρτζίνα. Πρόκειται για μία ουσία που σε μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει μέσα σε λίγα λεπτά, ιδίως εάν χορηγηθεί με σύριγγα. 

Στον οργανισμό του παιδιού είχε εντοπιστεί και η ουσία τροπονίνη σε μεγάλες συγκεντρώσεις

Λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι πηγές που επικαλείται η εκπομπή το Live News αναφέρουν πως η ύποπτη ουσία ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του κοριτσιού. Η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλευόταν το κορίτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιος και πώς το χορήγησε.

Οι επιστήμονες στο εξειδικευμένο εργαστήριο του ΑΠΘ θα διασταυρώσουν άμεσα αν η επίμαχη δοσολογία ήταν κρίσιμη. Εν τω μεταξύ, ο γονιδιακός έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί κάποιος συσχετισμός με γονιδιακό παράγοντα ή κληρονομικά ζητήματα που να εξηγεί τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών. 

Οι ιατρικοί φάκελοι και των τριών παιδιών, της Ίριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας βρίσκονται στην διάθεση του τμήματος Ανθρωποκτονιών που παίρνουν καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές.

Η περιπέτεια της Τζωρτζίνας ξεκίνησε στις 8 Απριλίου του 2021 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας, με τη μητέρα της να ενημερώνει το προσωπικό ότι το κορίτσι πάθαινε σπασμούς.

ΜΚΟ στην Πάτρα: Προσοχή, η μητέρα μπορεί να αυτοκτονήσει

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Πάτρα έχει αναφέρει στις αρμόδιες αρχές πως έχει πληροφορίες ότι η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Με πληροφορίες από Lifo | Protothema