Η Σάλκε ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Γραμμόζη

344

Η Σάλκε ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του Δημήτρη Γραμμόζη. «Ο Δημήτρης Γραμμόζης αποχωρεί, το ίδιο ισχύει για τον βοηθό του Σβεν Πίπενμπροκ και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γουίλ Κόρτ», ανέφερε ο σύλλογος.

Η Σάλκε έχασε χθες -εντός έδρας- με 4-3 από τη Χάνσα Ρόστοκ στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στη Γερμανία, και τώρα βρίσκεται έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο στην Bundesliga. 

 «Έχουμε φτάσει στη φάση της σεζόν όπου παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις. Δεν ήμασταν πλέον πεπεισμένοι ότι ο στόχος μας, η άνοδος στην Bundesliga, είχε ακόμα αρκετά υψηλή πιθανότητα με την τρέχουσα κατάσταση. Επομένως, πιστεύουμε ότι η ομάδα χρειάζεται μια νέα ώθηση στο φινάλε της σεζόν», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής Ρούβεν Σχρέντερ.

 «Από την αρχή της χρονιάς, η ομάδα στερείται της απαραίτητης συνέπειας, τόσο ως προς τα αποτελέσματα όσο και ειδικότερα σχετικά με την απόδοση. Είναι ακριβώς αυτή η συνέπεια που χρειάζονται οι ομάδες που θέλουν να ανέβουν κατηγορία», δήλωσε ο Πέτερ Κνάμπελ , μέλος του διοικητικού συμβουλίου της γερμναικής ομάδας.

 «Ο Δημήτρη Γραμμόζης ανέλαβε την Σάλκε σε μια πολύ δύσκολη φάση και σταθεροποίησε τον σύλλογο αθλητικά μετά τον υποβιβασμό και την ανασυγκρότηση στην δεύτερη κατηγορία. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του», ανέφερε ο σύλλογος.

Α. Βαζογιάννης