Βανδάλισαν το ιατρείο της παιδιάτρου που συμμετείχε σε σποτ υπέρ του παιδικού εμβολιασμού

219

Άγνωστος βανδάλισε με σπρέι το ιατρείο της παιδιάτρου, Ζωής Σάκκου στο Λουτράκι η οποία συμμετείχε πρόσφατα σε σποτ υπέρ του παιδικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ η κα Σάκκου, το τελευταίο διάστημα δεχόταν υβριστικά μηνύματα και απειλές εξαιτίας της συμμετοχής της στο εν λόγω σποτ.

«Από τη στιγμή που βγήκε το σποτ πέρα από τη θετική ανταπόκριση […] Από πολύ νωρίς άρχισα να δέχομαι διάφορα μηνύματα με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο, υβριστικά και απειλητικά μηνύματα καθώς και αφισοκολλήσεις στο ιατρείο. Την Πέμπτη το πρωί αντίκρισα στην εξώπορτα ένα συκοφαντικό σύνθημα σε όλο το μήκος του τοίχου και θεώρησα ότι δεν μπορώ να σιωπήσω, κάλεσα την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά. 

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια επρόκειτο για ένα γκράφιτι το οποίο έγραφε «πόσα πήρες;» εννοώντας τη συμμετοχή στη διαφήμιση. Επικαλούμενη την κάμερα του ιατρείου έκανε λόγο για έναν κουκουλοφόρο ο οποίος τα χαράματα έγραψε την εν λόγω φράση στον τοίχο και στη συνέχεια έφυγε. Η ίδια, όπως τόνισε, δεν πληρώθηκε για τη συμμετοχή της στο σποτ.