«Ανόητοι όσοι δεν εμβολιάζονται- Να μην τους επιτρέπεται να πετούν» είπε ο CEO της Ryanair

526

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair Holdings, Michael O’Leary, θεωρεί πως θα έπρεπε να επιτρέπονται τα αεροπορικά ταξίδια μόνο στους επιβάτες που έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19, αναφέρει η Telegraph.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Michael O’Leary τάσσεται κατά του μέτρου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που έχουν υιοθετήσει πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως τα κράτη θα έπρεπε να κάνουν «πιο δύσκολη» τη ζωή όσων αρνούνται χωρίς λόγο να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

«Εάν δεν είσαι εμβολιασμένος, δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να πας στο νοσοκομείο, δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να πετάξεις, δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να μπεις στο μετρό του Λονδίνου και δεν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να μπεις στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο της γειτονιάς σου», είπε, ανέφερε χαρακτηριστικά, στην Telegraph.

Καθώς η μετάλλαξη Όμικρον διαψεύδει και πάλι τις ελπίδες των αεροπορικών εταιρειών για ανάκαμψη, αφού ένα νέο κύμα από περιοριστικά μέτρα οδηγεί πολλούς ταξιδιώτες να ακυρώσουν τα σχέδιά τους, ο Ο’ Λίρι λέει ότι η Ryanair περιμένει 10% λιγότερους επιβάτες τον Δεκέμβριο.