Ζέσους: «Η Μπάγερν δεν θα αιφνιδιαστεί όπως η Μπαρτσελόνα»

320

Ο Ζόρζε Ζέσους δεν πιστεύει ότι μπορεί να αιφνιδιάσει την Μπάγερν Μονάχου με τον ίδιο τρόπο που… ξάφνιασε την Μπαρτσελόνα, όταν η Μπενφίκα νίκησε με σκορ 3-0, στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«ΗΜπαρτσελόνα ήξερε ότι η Μπενφίκα ήταν μια ομάδα με δύναμη, αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που παίξαμε. Η Μπάγερν ήδη ξέρει τη νίκη αυτή. Στο παιχνίδι δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ακριβής επιστήμη. Πιστεύω ότι η Μπάγερν είναι πιο συγκεντρωμένη στο τι μπορεί να κάνει η Μπενφίκα και δεν θα εκπλαγεί όπως η Μπαρτσελόνα» είπε ο Πορτογάλος προπονητής ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο «Ντα Λουζ» για τον 5ο όμιλο.

 «Πολλοί πιστεύουν ότι η Μπάγερν είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο, το πιστεύω κι εγώ. Όχι επειδή έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ίσως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καλύτερους, αλλά δεν έχει τη διάρκεια της Μπάγερν. Αλλά τίποτα δεν αφαιρεί τη φιλοδοξία μας ή την πεποίθηση ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι» συνέχισε.

 «Μπαρτσελόνα και Μπάγερν είναι διαφορετικές ομάδες, η κάθε μία με διαφορετική ιδέα για το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πιο εκλεπτυσμένη στην επίθεση, η Μπάγερν είναι πιο προσανατολισμένη στο γκολ, γρήγορη στις επιθετικές αποφάσεις και πιο δύσκολο να τη σταματήσεις. Δεν μπορώ να τις συγκρίνω. Αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία του παιχνιδιού στη συζήτηση παρά στο γήπεδο, καθώς είχαμε μόνο μία μέρα για προπόνηση» συμπλήρωσε ο Ζόρζε Ζέσους.