Αλυσίδα σούπερ μάρκετ δίνει μπόνους €200 στους εργαζόμενους που εμβολιάστηκαν

322

Γενναιόδωρο το αφεντικό της βαυαρικής αλυσίδας «Edeka» – Ο 32χρονος Ράφαελ Ντίρνμπεργκερ είναι υπεύθυνος για τρία σούπερ μάρκετ κι έναν φούρνο στη Βαυαρία απασχολώντας συνολικά 170 υπαλλήλους

Μπόνους 200 ευρώ στους εργαζομένους που εμβολιάστηκαν κατά της Covid δίνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Edeka» στη Βαυαρία της Γερμανίας.Το γενναιόδωρο αφεντικό της «Edeka» Ράφαελ Ντίρνμπεργκερ εξηγεί στην εφημερίδα «Bild» τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιβραβεύσει με ρευστό τους υπαλλήλους που έσπευσαν να θωρακιστούν από τον κορωνοϊό.

Ο 32χρονος Ράφαελ είναι υπεύθυνος για τρία σούπερ μάρκετ κι έναν φούρνο στη Βαυαρία απασχολώντας συνολικά 170 υπαλλήλους, όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα.

«Η περίοδος της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν και είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους. Δεν ήθελα μόνο να αυξήσω τους μισθούς, ήθελα επίσης να προσφέρω ένα μπόνους αλληλεγγύης στους εργαζομένους», τόνισε.

«Όσοι εργάζονται στα καταστήματά μας, με καθεστώς πλήρους ή μερικής απασχόλησης έλαβαν μπόνους 200 ευρώ με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού», λέει ο Ράφαελ Ντίρνμπεργκερ στην εφημερίδα «Bild».

«Kαθένας που εμβολιάζεται, δεν προστατεύει μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους συνανθρώπους του. Προσωπικά θέλω να ανταμείψω αυτή την κίνηση», προσθέτει επισημαίνοντας ότι τα καταστήματά του δεν έκλεισαν ούτε μία ημέρα στη διάρκεια της πανδημίας.