Κραυγαλέα απόπειρα εμπρησμού στον Νέο Βουτζά (VIDEO)

420

Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα εμπρησμού στον Νέο Βουτζά παρουσιάζει το protothema.gr. Η απόπειρα έγινε σύμφωνα  με αυτόπτες μάρτυρες, στο ίδιο ακριβώς σημείο που άγνωστοι είχαν επιχειρήσει άλλες τρεις φορές να βάλουν φωτιά το 2019.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 19.30 και το σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, δημοσιεύτηκε πρώτα στη σελιδα του εξωραϊστικου συλλόγου Νέου Βουτζα.

Όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο,  η φωτιά εξαπλώνεται σε μια ευθεία, σα να εχει πέσει στο έδαφος κάποιο εύφλεκτο υλικό.

Τη φωτιά εντόπισε πρώτος ένας πεζοπόρος, ο οποίος ειδοποίησε τους κατοίκους του πρώτου σπιτιού που βρήκε μπροστά του. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, στο σημείο που εντοπίστηκε η εστία, βρέθηκε έπειτα από λίγα λεπτά και μια ομάδα ανηλίκων, οι οποίοι, όπως φαίνεται στο βίντεο, βοηθούν στην κατάσβεση.

Λίγο αργότερα έφτασαν στη περιοχή άνδρες της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. Πήραν καταθέσεις απ όλους τους παρευρισκόμενους κι από τον πεζοπόρο άντρα αλλά κι από τους ανήλικους και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.