Μια χώρα με το βλέμμα ψηλά (video)

651

Πέντε χρόνια θυσίες. Πέντε χρόνια σκληρής προσπάθειας. Η αναμονή έλαβε τέλος! Η Φλόγα ανάβει την Παρασκευή 23 Ιουλίου και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν! Και η Ελλάδα σηκώνει το βλέμμα της ψηλά… Για τον Λευτέρη, την Κατερίνα, την Άννα, τον Μίλτο, την Βασιλεία, τον Χρήστο, τον Γιώργο, την Αννέτα, την Μαρία, την Χριστίνα, την Μαρία, τον Κριστιάν, την Εθνική ομάδα Πόλο…

ΗStoiximan εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στους Πρωταθλητές μας για να μπορούμε όλοι μαζί να κοιτάμε ψηλότερα! Και λίγο πριν την έναρξη των Αγώνων, ετοίμασε ένα τηλεοπτικό σποτ που συγκινεί και εμπνέει. Ένα σποτ κατευόδιο καλής επιτυχίας για τα παιδιά που υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

H ιδέα για το εντυπωσιακό τηλεοπτικό

Στις “ρίζες” των Αγώνων βρίσκεται η Ολυμπιακή Φλόγα, το Φως. Η ιδέα χρησιμοποιεί το φως, κυριολεκτικά και μεταφορικά για να χτίσει μία ιστορία για το πώς οι αθλητές αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για όλους.

Προβάλει μέσω οπτικών μέσων, την διάσταση που καταλαμβάνουν στις ζωές μας οι προσπάθειές τους τις μέρες των Αγώνων. Επιπλέον, στοχεύει στο να οπτικοποιήσει το αποτύπωμα αυτών των παιδιών, πάνω στους καθημερινούς Έλληνες. Ταυτόχρονα, εικόνα και ήχος δημιουργούν ένα σύνολο που εκφράζει θαυμασμό απέναντι στους Αγώνες, την παγκοσμιότητά τους και φυσικά τους πρωταγωνιστές τους.

Μία ωδή στους αθλητές μας! Μια ωδή στην Stoiximan Tokyo Team που αποτελείται από 12 αθλητές και την Εθνική ομάδα Πόλο.
Μάθε περισσότερα στο iroes.gr/stoiximan-tokyo-team/