Με ναζιστικές πρακτικές συγκρίνει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ένα κατάστημα με καπέλα στο Νάσβιλ, το οποίο πουλούσε αυτοκόλλητα με το Άστρο του Δαβίδ και τη φράση «μη εμβολιασμένος». 

Εν μέσω έξαρσης των αντισημιτικών επιθέσεων στη χώρα, η ανάρτηση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στα social media και έξω από το κατάστημα, όπου διαδηλωτές φώναζαν «Όχι Ναζί στο Νάσβιλ» και «Πουλήστε καπέλα όχι μίσος». Ξεχωριστή ανάρτηση στον λογαριασμό του καταστήματος -που διαφήμιζε επίσης «ψώνια χωρίς μάσκες» και προωθούσε την θεωρία συνωμοσίας πως τα εμβόλια περιέχουν μικροτσίπ- έγραφε πως «όλοι οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι θα απομονωθούν από την κοινωνία, θα στιγματιστούν και πρέπει να φορούν μάσκα. Τι ακολουθεί;». 

Η εταιρία καπέλων Stetson είπε ότι «ως αποτέλεσμα των προσβλητικων απόψεων και περιεχομένου που μοιράστηκε το Hatwrks», θα σταματήσει να πουλά τα προϊόντα του στο κατάστημα. Σε παρόμοια ανακοίνωση προχώρησαν κι άλλες εταιρίες με καπέλα, διευκρινίζοντας ότι θα τερματίσουν άμεσα τη διανομή στο κατάστημα, μεταξύ άλλων Goorin Bros, Dorfman Pacific, Milano Hat Company, Akubra, Bailey και Kangol.

Μετά τον σάλο, το κατάστημα επανήλθε με νέα ανάρτηση λέγοντας: «Σέβομαι περισσότερο την ιστορία, όταν υπερασπίζομαι τους πεσόντες αντί της σιωπής και της υποχωρητικότητας». Σε επόμενη ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη «για τυχόν έλλειψη ευαισθησίας», σημειώνοντας πως «ήλπιζα να μοιραστώ την γνήσια ανησυχία και τον φόβο μου, και για να το κάνω πρέπει να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι σαν το Ολοκαύτωμα».