Το κρατικό συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων ζήτησε τον εμβολιασμό κατά του Covid19 για μαθητές άνω των 16 ετών. Ο λόγος για πρόωρο εμβολιασμό των μαθητών είναι η επικείμενη αποφοίτηση.

Στουτγκάρδη -Το κρατικό συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων ζήτησε να εμβολιαστούνε κατά του Covid19 οι μαθητές ηλικίας 16 ετών και άνω. Έτσι ώστε να αποτρέψει τους νέους από το να χάσουν τα μαθήματα τους λόγο του Covid 19 λίγο πριν αποφοιτήσουν, δήλωσε ο επικεφαλής του συλλόγου, Michael Mittelstaedt.

Μεταξύ άλλων, η επιτροπή θα συζήτηση το αίτημα της με τον πρωθυπουργό Winfried Kretschmann των (Πρασίνων) αυτήν τη Δευτέρα. «Οι ελπίδες των γονέων για αυτήν τη συνομιλία είναι μεγάλες». Το περιφερειακό συμβούλιο μαθητών, καθώς και αρκετοί σύλλογοι εκπαιδευτικών, όπως το GEW και η Ένωση Φιλολόγων, θα συμμετέχουν επίσης στη συνάντηση σχετικά με το άνοιγμα του σχολείου. Η υπουργός Πολιτισμού Susanne Eisenmann (CDU) και η υπουργός Υγείας Manne Lucha των(Πρασίνων) καλούνται επίσης από την κρατική κυβέρνηση, να συμμετέχουν στη συνάντηση.