“Ενωθήκαμε για έναν αγώνα μεγάλο. Δοκιμαστήκαμε και έναν χρόνο μετά δεν είμαστε πια οι ίδιοι. Γιατί τώρα πια η Ομάδα αυτή έχει μάθει να αγωνίζεται. Και συνεχίζουμε. Και θα νικήσουμε. Σαν μία Ομάδα”. Με αυτό το μήνυμα, η Stoiximan, δημοσιεύει ξανά το διεθνώς βραβευμένο spot

Mia Οmada , στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές και Ολυμπιονίκες που ανήκουν στη Χορηγική Οικογένεια της εταιρείας. Κεντρική ιδέα του spot, το οποίο προβλήθηκε την ημέρα της επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα της Eθνικής Aνεξαρτησίας, είναι η μεγάλη προσπάθεια του κόσμου στη μάχη κατά της πανδημίας όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πέρασαν. Μια μάχη που συνεχίζουμε να δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με το βλέμμα στο τέλος της. 


Η ταινία είναι μια παραλλαγή του βραβευμένου spot, με διαφορετικό voice over και μερικές έξτρα σκηνές, υπό την ενωτική και γαλήνια φωνή του Ζουγανέλη και μας θυμίζει με το πιο απλό και ταυτόχρονα δυνατό μήνυμα: Πως όταν είμαστε ενωμένοι σαν #MiaOmada είναι βέβαιο πως στο τέλος θα νικήσουμε!