Στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, θα επιτρέπονται συναντήσεις έως και πέντε ατόμων μεταξύ δύο νοικοκυριών τις επόμενες ημέρες, ακόμη και σε περιοχές με περισσότερες από 100 νέες μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους.

Στουτγκάρδη – Η κρατική κυβέρνηση θέλει να χαλαρώσει τους κανόνες για ιδιωτικές συγκεντρώσεις σε περιοχές με υψηλότερη συχνότητα κατά τις ημέρες του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή κυβερνητικός εκπρόσωπος του Γερμανικού Πρακτορείου Τύπου. Τα παιδιά έως 14 ετών δεν υπολογίζονται. Θα ισχύσουν αυστηρότεροι κανόνες σε περιοχές με υψηλή συχνότητα, όπως το Schwäbisch Hall. Η περιοχή Schwäbisch Hall εξακολουθεί να έχει τον υψηλότερο αριθμό περιπτώσεων με συχνότητα 438,1 (από την Παρασκευή).

Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερες από 100 νέες μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους σε μία εβδομάδα σε περισσότερα από τα δύο τρίτα όλων των αστικών και αγροτικών περιοχών. Εάν η εβδομαδιαίες περιπτώσεις υπερβαίνουν τις 100 για τρεις συνεχόμενες ημέρες, το Υπουργείο Υγείας θα δώσει εντολή στους διοικητές της περιοχής να εφαρμόσουν κανόνες όπως οι περιορισμοί εξόδου.