Το «Ιsolation Waltz» (Βαλς της Απομόνωσης), που κυκλοφόρησε κατά την περίοδο της καραντίνας, προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, θαυμασμό αλλά και συγκίνηση, μπαίνοντας παράλληλα στη μεγαλύτερη λίστα κλασικής μουσικής του Spotify, το «Classical New Releases»Το τραγούδι ήταν εμπνευσμένο από τον αντίκτυπο της επιδημίας του κοραναϊού, τόσο έντονα αισθητή σε όλο τον κόσμο, και την απομόνωση που αντιμετωπίζουν πολλοί ενώ βρίσκονται σε καραντίνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κερασίδης, έχει λάβει διεθνή προσοχή για την εξαιρετική μουσική του ικανότητα. Το 2018, όταν το αγόρι ήταν μόλις πέντε ετών, κέρδισε την πρώτη θέση στα βραβεία Golden Classical Music. Παιδιά από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στον διάσημο μουσικό διαγωνισμό και οι νικητές έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο εμβληματικό Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Όταν ο Κερασίδης εμφανίστηκε εκεί το 2018, έγινε ο νεότερος Έλληνας μουσικός που έπαιξε ποτέ στον ιστορικό χώρο. Το πιο πρόσφατο έργο του είναι μια σύγχρονη λήψη του παραδοσιακού ελληνικού τραγουδιού από την Ήπειρο,  Gianni Mou To Mantili Sou, το  οποίο περιλαμβάνει τη δική του ερμηνεία του τραγουδιού στο πιάνο, συνοδευόμενο από το παραδοσιακό κλαρινέτο.