Το στολίδι της Τζένιφερ Άνιστον έγραφε „Η πρώτη μας πανδημία 2020“ και προκάλεσε αντιδράσεις. Γιατί την κατηγόρησαν. Τι αναφέρουν οι υποστηρικτές της.

Ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι στάθηκε η αφορμή για να γίνει δέκτης πολλών αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον.

Συγκεκριμένα, η 51χρονη ηθοποιός του Χόλιγουν δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός αναμνηστικού στολιδιού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο έγραφε: „Η πρώτη μας πανδημία 2020“.

Η φράση και το όλο concept προκάλεσε οργή στους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι την κατηγόρησαν για έλλειψη ευαισθησίας στο θέμα του κορονοϊού.

Τα σχόλια – βέλη που δέχτηκε έκαναν λόγο για ειρωνεία από τη μεριά της ηθοποιού και ανέφεραν πως δεν θα έπρεπε να θεωρείται „επέτειος“ ο ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας.

Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν, αναφέροντας πως το ζήτημα έλαβε χωρίς λόγο τεράστιες διαστάσεις και πως δεν είναι σαφές αν πρόκειται για στολίδι στο δικό της σπίτι ή αν ήταν καλεσμένη κάπου αλλού.

Επίσης, οι θαυμαστές της μοιράστηκαν προηγούμενες αναρτήσεις της σχετικά με την πανδημία, όταν ζητούσε από τον κόσμο να στηρίξουν τις μικρές επιχειρήσεις που περνούσαν δύσκολα λόγω του lockdown.

Τέλος, αρκετοί ανέφεραν πως προφανώς επρόκειτο για χιούμορ και ότι πολύς κόσμος φέτος είχε χιουμοριστικά στολίδια σχετικά με την πανδημία.