Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά όποιος ελπίζει για ανάπαυλα το 2021 ίσως χρειαστεί να το ξανασκεφτεί, τουλάχιστον σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάσημης τυφλής Βουλγάρας μάντισσας.

Ο κόσμος θα υποστεί «κατακλυσμούς και καταστροφές» το 2021 και ένας «ισχυρός δράκος» θα καταλάβει την ανθρωπότητα, ενώ ταυτόχρονα θα βρεθεί επίσης μια θεραπεία για τον καρκίνο, σύμφωνα με την τυφλή Βουλγάρα προφήτισσα Μπάμπα Βάνγκα που προέβλεψε την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Μπάμπα Βάνγκα μπορεί να πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών, αλλά άφησε πίσω τις προβλέψεις που διαρκούν έως το 5079 για το τι θα συμβεί κάθε χρόνο.

Για το 2021, είπε ότι ένας «δυνατός δράκος» θα καταλάβει τον κόσμο και τρεις «γίγαντες» θα ενωθούν.

Είχε επίσης μυστηριωδώς μαντέψει ότι ο Τραμπ, ο οποίος νόσησε από κορονοϊό τον Οκτώβριο, θα υπέφερε από «θανάσιμη ασθένεια» το 2020.

Η υποτιθέμενα διορατική γυναίκα πρόβλεψε ότι το 2021 «θα έρθουν δύσκολες στιγμές» και ότι «οι άνθρωποι θα χωριστούν από την πίστη τους».

«Βλέπουμε καταστροφικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη μοίρα και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας», φέρεται ότι είπε.

Μερικοί έχουν ερμηνεύσει τον «δράκο» ως την αυξανόμενη κυριαρχία της Κίνας στον κόσμο.

Ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», όπως συχνά αποκαλείται η Μπάμπα Βάνγκα, προέβλεψε επίσης πριν από το θάνατό της ότι θα βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο το 2021, λέγοντας: «Θα έρθει η μέρα που ο καρκίνος θα δεθεί με αλυσίδες σιδήρου».

Η συγκεκριμένη γυναίκα λατρεύεται από συνωμοσιολόγους, αφού μερικές από τις δηλώσεις της αποδείχθηκαν κατά κάποιο τροπο αληθινές.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, πολλοί αμφισβήτησαν την γνησιότητα των προφητειών της που ίσως να μην είχαν καταγραφεί.

Οι υποτιθέμενες προβλέψεις της διαρκούν μέχρι το έτος 5079, όταν πιστεύει ότι ο κόσμος θα τελειώσει.