Πώς η οικογένεια Κουτσολιούτσου απομυζούσε την Folli Follie, με την εταιρία να χαρίζει στα μέλη της μέχρι και ακίνητα. Εντοπίστηκε εντελώς παράδοξη μεταβίβαση εφαπτόμενου οικοπέδου με την οικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στην Κηφισιά

H ενδιάμεση δικανική έρευνα που ολοκλήρωσε η PwC για λογαριασμό της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όσον αφορά το σκάνδαλο της εισηγμένης Folli Follie, και έχει επίσης κατατεθεί υπόψη της δικαιοσύνης, καταγράφει -πέρα από τα οικονομικά «μαγειρέματα», τις παράνομες συναλλαγές και τη χειραγώγηση του επενδυτικού κοινού- και το πώς η οικογένεια Κουτσολιούτσου απομυζούσε κανονικά την εταιρεία, χαρίζοντας μέχρι ακίνητα στην οικογένεια.

Η εταιρεία – χωρίς προηγούμενη έστω απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου- πλήρωσε για αγορά επίπλων, διακοσμητικών και λοιπών ειδών οικιακού εξοπλισμού συνολικής αξίας 125.000 ευρώ, τα οποία στόλισαν τα σπίτια της οικογένειας.

Ως γνωστόν, είχε επωμιστεί την αγορά και τη συντήρηση πολυτελών αυτοκινήτων, σκαφών και αεροπλάνου, κάποια εκ των οποίων κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στην εταιρεία και άλλα – όπως το αεροπλάνο- πουλήθηκε το 2019 για να καλύψει έξοδα της εταιρείας.

Η PwC επίσης ότι σε ετήσια βάση από το 2011, η εταιρεία ξόδευε 60.000 ευρώ για κρασιά, τα οποία πολλές χρονιές δεν καταναλώνονταν καν και κατέληγαν ως ακατάλληλα για κατανάλωση.

Είναι επίσης εντυπωσιακό πως η Folli Follie «προίκισε» τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της και γιό των ιδιοκτητών, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, με ένα ακίνητο. Σύμφωνα με την έκθεση της PwC,  εντοπίστηκε εντελώς παράδοξη μεταβίβαση εφαπτόμενου οικοπέδου με την οικία της οικογένειας Κουτσολιούτσου στην Κηφισιά. Το εν λόγω ακίνητο βρισκόταν στην κατοχή της εταιρείας από το 1997 έως και το 2003, οπότε στις 5 Νοεμβρίου του 2003 περιήλθε στην κυριότητα του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου μέσω συναλλαγής στην οποία ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος  εκπροσωπούσε την εταιρεία. Σύμφωνα με το συμβόλαιο το αντίτιμο των 674 χιλ. ευρώ εξοφλήθηκε από τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο προς τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο με μετρητά χωρίς την παρουσία συμβολαιογράφου. Δεν κατέστη δε δυνατόν να επιβεβαιωθεί η πραγματοποίηση της πληρωμής του τιμήματος από τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο προς την εταιρεία λόγω της μη παράδοσης των απαιτούμενων στοιχείων από την εταιρεία.