Ένας Ιταλός άντρας, απογοητευμένος από μια διαμάχη με τη σύζυγό του, περπατούσε για 450 χλμ. για να ηρεμήσει προτού συλληφθεί από την αστυνομία, λόγου lockdown.
Ο ανώνυμος 48χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έχει περπατήσει για μια εβδομάδα για να καταπραΰνει τα νεύρα του μετά από διαμάχη με τον σύντροφό του. Ο περίπατος του ξεκίνησε στο Κόμο, στα βόρεια της Ιταλίας κοντά στα ελβετικά σύνορα και έληξε 450 χιλιόμετρα νότια στη μικρή πόλη του Φάνο στις ακτές της Αδριατικής.
Σύμφωνα με το The Independent, συνελήφθη από αστυνομικούς στις 2 το πρωί για παραβίαση των κανόνων του lockdown και δεν το πίστευαν ότι περπατούσε όντως τόσες μέρες. Ωστόσο, μετά από προκαταρκτικούς ελέγχους, ανακάλυψαν ότι έλειπε εδώ και μια εβδομάδα, καθώς η σύζυγός του είχε ενημερώσει μια εβδομάδα πριν την αστυνομία.
Αν δεν υπήρχαν αστυνομικοί έλεγχοι,
ποιός ξέρει πού θα είχε φτάσει.
Παρόλο που ο άντρας φάνηκε εντάξει, ήταν κρύος και κουρασμένος. Παραδέχθηκε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο μακριά είχε περπατήσει κατά τη διάρκεια της μεγάλης πεζοπορίας του για να καθαρίσει το μυαλό του. Ο άντρας είπε στην αστυνομία:
„Ήρθα εδώ με τα πόδια, δεν χρησιμοποίησα καμία μεταφορά“ και πρόσθεσε τα παρακάτω: „Συνάντησα πολλούς ανθρώπους που μου πρόσφεραν φαγητό και ποτό και είμαι εντάξει, λίγο κουρασμένος“, είπε, κάνοντας κατά μέσο όρο 60 χιλιόμετρα καθημερινά.
„Ήρθα εδώ με τα πόδια, δεν χρησιμοποίησα καμία μεταφορά.“
„Συνάντησα πολλούς ανθρώπους που μου πρόσφεραν φαγητό και ποτό και είμαι εντάξει, λίγο κουρασμένος.“
Η σύζυγος του άνδρα έφτασε να τον μαζέψει αφού ενημερώθηκε για την τοποθεσία του από την αστυνομία.
Επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι βγει από το σπίτι τους στο Κόμο, αφού οι δύο είχαν μια διαμάχη μια εβδομάδα πριν και δεν τον είχε δει από τότε. Ωστόσο, το ζευγάρι ενώθηκε πάλι. Ο άντρας ζήτησε απο την σύζηγω να πληρώσει το ξενοδοχείο στο Faro και επίσης να πληρώσει και το πρόστιμο ύψους 400 € για την παραβίαση των μέτρων για το COVID-19.
Η Ιταλία εξέδωσε εθνική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10:00 έως τις 5 π.μ. για να μειώσει το δεύτερο κύμα περιπτώσεων κοροναϊού.
![](https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aeDLE7B_700bwp.webp)
Ο άντρας ονομάστηκε „Forrest Gump της Ιταλίας“ στα κοινωνικά μέσα, με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera να θέτει το ερώτημα:
Αν δεν υπήρχαν αστυνομικοί έλεγχοι, ποιος ξέρει πού θα είχε φτάσει.