Σχεδόν μισός αιώνας μετά που ο Steve „The Woz“ Wozniak ξεκίνησε την Apple μαζι με τον Steve Jobs, ο 70χρονος βετεράνος τεχνολογίας ξεκινά μια νέα εταιρεία.

Ο Steve Wozniak γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του τον Αύγουστο. Φαίνεται πως παρόλο την ηλικία του, ο Woz δεν είναι μακριά από την τεχνολογία ψαχνοντας λύσεις.

Ο συνιδρυτής της Apple, ο οποίος διερευνά τις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain εδώ και αρκετό καιρό, ίδρυσε την Efforce, μια νέα εταιρεία που βασίζεται σε αυτήν την τεχνολογία. Το ειδικό χαρακτηριστικό: Το Efforce υποτίθεται ότι είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα στην οποία όλα τα εμπλεκόμενα μέρη μπορούν να επωφεληθούν οικονομικά από έργα για τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης.

Efforce: Με σύμβολα κρυπτογράφησης για προστασία του περιβάλλοντος
Με αυτό, σύμφωνα με τον Wozniak, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ξεκινήσει μια περιβαλλοντική αλλαγή. «Μπορούμε να βελτιώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα και να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας χωρίς να αλλάξουμε τις συνήθειες μας. Μπορούμε να σώσουμε το περιβάλλον απλά κάνοντας περισσότερες ενεργειακές βελτιώσεις », δήλωσε ο Wozniak σε δήλωση του Efforce.