Στα βήματα του Μίκαελ Σουμάχερ βαδίζει ο 21χρονος γιος του Μικ.

Ο Μικ Σουμάχερ, γιος του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ, θα κάνει το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα, το 2021. Η Haas ανακοίνωσε πως υπέγραψε μαζί του πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 21χρονος Γερμανός οδηγός, που εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα της Formula 2, θα λάβει μάλιστα μέρος με την αμερικανική ομάδα στις δοκιμές του γκραν πρι του Αμπου Ντάμπι στις 11 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί πως η Haas έχει ήδη ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Ρώσο οδηγό, επίσης της Formula 2, Νικίτα Μαζέπιν.

O Μικ Σουμάχερ είναι στην πρώτη θέση φέτος στη Formula 2. Ο 21χρονος ανήκει στην ακαδημία των οδηγών της Ferrari και η απόκτησή του από τη Haas μαρτυράει τις σχέσεις της αμερικανικής ομάδας με τη διάσημη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία.

«Η προοπτική του να βρίσκομαι στην Formula 1 την επόμενη χρονιά με κάνει τρομερά χαρούμενο, μένω άναυδος από τη τόσο μεγάλη ευκαιρία που δίνεται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω της Haas, την Ferrari και την ακαδημία της για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ξέρω πως πολλοί θα με συγκρίνουν με τον πατέρα μου, αλλά δεν με νοιάζει. Είμαι περήφανος που είμαι γιος του καλύτερου οδηγού στην ιστορία της Formula», δήλωσε σχετικά ο Μικ Σουμάχερ.

The Story Of Mick Schumacher, How do you follow in the footsteps of a F1 legend?