Στουτγκάρδη – Τώρα είναι επίσημο. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς (VVS) στην Στουτγκάρδη, αποφάσισαν την Τρίτη να αυξήσουν το τιμολόγιο από την 1η Απριλίου 2021 κατά μέσο όρο 2,66 τοις εκατό. Το νέο „δεκαήμερο εισιτήριο“ θα εισαχθεί επίσης από εκείνη την στιγμή. Επίσης θα υπάρχουν νέες προσφορές για υπαλλήλους που εργάζονται από το σπίτι και με μερική απασχόληση.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς (VVS) αποφάσισαν την Τρίτη να αυξήσουν τους ναύλους κατά 2,66% κατά μέσο όρο από την 1η Απριλίου 2021. Αυτό είναι απαραίτητο για την κάλυψη του αυξανόμενου κόστους των μισθών, τα καύσιμα και την ηλεκτρική ενέργεια για τον κλάδο μεταφορών SSB, DB Regio και τις των λεωφορείων. Εκ των προτέρων, η πόλη της Στουτγκάρδης αρνήθηκε σε μεγάλο βαθμό να αναλαβει τα υψηλότερα έξοδα των δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή η απόφαση ήταν πολιτικά αμφιλεγόμενη. Η αύξηση είναι διαφορετική για μεμονωμένα εισιτήρια με συν 1,2 έως 7 τοις εκατό. Τα εισιτήρια μικρών αποστάσεων και αυτό της κεντρικής πόλξς δεν θα αυξηθούν.

Πλεονέκτημα τιμής με το δέκα εισιτήριο
Το νέο δεκαήμερο εισιτήριο εγκρίθηκε επίσης ομόφωνα με την έναρξη του την 1η Απριλίου . Οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν ένα πακέτο δέκα ημερήσιων εισιτηρίων κινητού τηλεφώνου μέσω της εφαρμογής και να λάβουν έκπτωση 21 έως 25 τοις εκατό σε σύγκριση με το ημερήσιο εισιτήριο. Επίσης μπορούν να επιλέξουν ποιες ημέρες μέσα σε ένα μήνα χρησιμοποιούν τα δέκα εισιτήρια. Η χρονική περίοδος μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα, για παράδειγμα από 24 Απριλίου έως 23 Μαΐου. Η περίοδος ξεκινά με την πρώτη ημέρα οδήγησης. Το εισιτήριο δέκα ημερών διατίθεται σε πέντε επίπεδα τιμών από μία ζώνη έως και την ισχύ του σε όλο το δίκτυο και κοστίζει μεταξύ 39,90 και 99,90 ευρώ. Απευθύνεται σε υπαλλήλους που εργάζονται από το σπίτι και με μερική απασχόληση.