Στη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής. Μετά από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ένα όπλο καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης. Τι λέει ο δικηγόρος του.

Στη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη προχώρησε η αστυνομία περίπου στις 8 το βράδυ της Κυριακής, μετά από έλεγχο που τού έγινε από την ομάδα ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης -

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σταμάτησαν τον γνωστό τραγουδιστή για τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνονται αυτό το διάστημα για την τήρηση των μέτρων. Ωστόσο, μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε πως είχε παρανόμως στην κατοχή του ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης). καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (2 γραμμάρια) και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για το όπλο ότι η άδειάτου είχε λήξει και δεν είχε ανακοινωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης -

Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ελληνικού-Αργυρούπολης. Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Κούγιας: „Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη“

Για τη σύλληψη του τραγουδιστή, ως νομικός του εκπρόσωπος, μίλησε στο OPEN TV ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής „συνελήφθη σε έναν τυπικό έλεγχο“ και πως „το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει“. „Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα“, είπε ο Νότης Σφακιανάκης στις Αρχές, σύμφωνα με τον εντολέα του.

Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται πως „η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού“ και πως, αναφορικά με την κοκαΐνη, „ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν“.