Δεν άφησαν ούτε λεπτό ανεκμετάλλευτο οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Πάρτυ μέχρι τέλους ένα βράδυ πριν την επιβολή των νέων μέτρων.

Με σύνθημα „Μέχρι το επόμενο πάρτι“ οι Θεσσαλονικείς γλέντισαν μέχρι τέλους το τελευταίο βράδυ πριν την εφαρμογή των νέων μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού που τέθηκαν σε ισχύ από τα ξημερώματα της Παρασκευής στη συμπρωτεύουσα.

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν ήταν το τελευταίο βράδυ που τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης λειτουργούσαν μέχρι τις 00:00, καθώς από την Παρασκευή θα λειτουργεί μόνον το λιανεμπόριο, με τα καταστήματα εστίασης και τα κέντρα διασκέδασης να βάζουν “λουκέτο” μέχρι νεωτέρας.

Αρκετοί λοιπόν ήταν εκείνοι που βγήκαν σε κάποιο μαγαζί το τελευταίο βράδυ προκειμένου να διασκεδάσουν, σύμφωνα με το Thestival.gr. Σε εικόνες που μετέδωσε το Open, φαίνεται πως έστησαν γλέντι προκειμένου να αποχαιρετήσουν, έστω και προσωρινά, τις νυχτερινές εξόδους και να υποδεχθούν το μίνι lockdown, αγνοώντας τις συστάσεις για αποστάσεις και αποφυγή συγχρωτισμού.