„Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι πρόκειται να βγάλουμε τη μάσκα σύντομα“, έγραψε ο Δρ Samer Cheaib δημοσιεύοντας την εικόνα που έχει γίνει viral.

Μια παλιά εικόνα ενός νεογέννητου μωρού που φαίνεται να „βγάζει“ τη χειρουργική μάσκα του γιατρού έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό ως σημάδι ελπίδας αναφορικά με την πανδημία κορονοϊού που μαστίζει τον πλανήτη.

Η εικόνα κοινοποιήθηκε στα social media από τον γυναικολόγο με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Δρ Samer Cheaib. Δείχνει το νεογέννητο με το ένα χέρι να τραβάει τη μάσκα του γιατρού αποκαλύπτοντας το τεράστιο χαμόγελό του από κάτω.

„Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι πρόκειται να βγάλουμε τη μάσκα σύντομα“, έγραψε ο Δρ Cheaib ενώ μοιράστηκε την φωτογραφία στο Instagram και στο Facebook.

Σε μια εποχή που η μάσκα έχει γίνει σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητές μας, η φωτογραφία αυτή αντιμετωπίστηκε από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως ένα σημάδι για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι πρόκειται για την εικόνα που χαρακτηρίζει το 2020.