Στο Nürtingen-Neckarhausen (συνοικία Esslingen) η στέγη ενός κτιρίου κατοικιών κάηκε την Τετάρτη το απόγευμα. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ωστόσο, οποιαδήποτε βοήθεια ήρθε πολύ αργά για τον οικογενειακό σκύλο. πέθανε στις φλόγες

Nürtingen – Την Τετάρτη το απόγευμα, ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα κτίριο στην κατοικημένη περιοχή Neckarhausen του Nürtingen, στο οποίο τρεις κάτοικοι τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία. Ένα παιδί 5 ετών, ο 36χρονος πατέρας του και η 82χρονη γιαγιά του. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ για την κατάσβεση χρειάστηκαν δέκα οχήματα και 19 άνδρες.

Drei Personen wurde bei dem Brand verletzt. Foto: SDMG/Kohls

Τρία άτομα τραυματίστηκαν στη φωτιά. Φωτογραφία: SDMG / Kohls

Ωστόσο, οποιαδήποτε βοήθεια ήρθε πολύ αργά για τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος ήταν επίσης στο σπίτι. Πέθανε στις φλόγες. Ιδιαίτερα τραγικό: Οι τρεις κάτοικοι συνειδητοποίησαν την πυρκαγιά μόνο όταν ο τετράποδος φίλος γάβγισε. Έτσι, κατάφεραν να βγουν έξω εγκαίρως. Η πυροσβεστική βρήκε το σώμα του ζώου στον πρώτο όροφο του κτηρίου κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

„Δυστυχώς, δεν υπήρχε τρόπος να σωθεί το ζώο“, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Όπως ανέφερε η αστυνομία, το κέντρο ελέγχου έλαβε πολλές κλήσεις έκτακτης ανάγκης, στις 10.30 μ.μ., για να αναφέρει την πυρκαγιά στη στέγη του κτιρίου.

Περίπου στις 11:45 μ.μ. η πυροσβεστική, η οποία βρισκόταν επί τόπου είχε ήδη σβήσει τη φωτιά.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, η περιοχή της φωτιάς ήταν σε μεγάλο βαθμό περιοροσμένη. Ωστόσο, αυτό δε δημιούργησε πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Η αστυνομία εκτιμά τη ζημιά τουλάχιστον στις 150.000 ευρώ. Η έρευνα για την αιτία της πυρκαγιάς συνεχίζεται.