Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρεται στην Τζένιφερ Άνιστον και εξηγεί στους συμπαίκτες του ότι είναι Ελληνίδα και λέγεται «Αναστασάκη».

Τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να πείσει τους συμπαίκτες του ότι η Τζένιφερ Άνιστον είναι Ελληνίδα, μπορούν να διαπιστώσουν όσοι παρακολουθήσουν το καταπληκτικό βίντεο που δημοσίευσαν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του πέρασαν πολύ χρόνο στη «φούσκα» του Ορλάντο για τα πλέι οφ του NBA, και εκτός των αγώνων και των προπονήσεων, το καθημερινό πρόγραμμα είχε και αρκετές χαλαρές στιγμές, συνοδευόμενες από «ευτράπελα».

Στο βίντεο που δημοσίευσαν οι άνθρωποι της ομάδας των Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται η αποθεραπεία των παικτών, τα παιχνίδια τους στις πισίνες της Disney World, αλλά και η «μάχη» που δίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να πείσει τους συμπαίκτες του ότι η Τζένιφερ Άνιστον είναι Ελληνίδα.

Έχοντας ανακηρυχθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά MVP του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήκει στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους παγκοσμίως για το 2020 σύμφωνα με το περιοδικό Time. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, προσπαθεί να πείσει τους συμπαίκτες του στο Μιλγουόκι Μπακς ότι η Τζένιφερ Άνιστον, όχι μόνο είναι Ελληνίδα, αλλά λέγεται και Τζένιφερ «Αναστασάκη».

Οι συμπαίκτες του δεν δείχνουν να τον πιστεύουν, με τον «Greek Freak» να συνεχίζει την προσπάθεια και τους συναθλητές του να αναζητούν απαντήσεις στο Διαδίκτυο και στη Wikipedia.

Δείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να εξηγεί στους συμπαίκτες του ότι η Τζένιφερ Άνιστον είναι Ελληνίδα και λέγεται «Αναστασάκη».