Ο Μπαράκ Ομπάμα δημοσίευσε στα social media έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και κάλεσε τους Αμερικανούς να του στείλουν μήνυμα, με τα σχέδιά τους για τις επικείμενες εκλογές.

«Ας δοκιμάσουμε κάτι νέο. Αν είστε στις ΗΠΑ, στείλτε μου ένα μήνυμα στο 773-365-9687. Θέλω να μάθω τι κάνετε, τι είναι στο μυαλό σας και πώς σκοπεύετε να ψηφίσετε φέτος. Θα είμαστε σε επαφή από καιρού εις καιρόν για το τι είναι και στο δικό μου μυαλό», έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία στην οποία ο ίδιος και η Μισέλ Ομπάμα κοιτάζουν ένα κινητό.

Αν κάποιος στείλει μήνυμα στον αριθμό που έδωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, λαμβάνει μια αυτοματοποιημένη απάντηση, η οποία περιέχει και ένα link για το Community, σύμφωνα με το CNN. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε δημόσια πρόσωπα να στέλνουν στους ακολούθους τους απευθείας μηνύματα.

«Γεια! Είμαι ο Μπαράκ. Πατήστε το link για να εγγραφείτε ώστε να μπορώ να σας απαντήσω απευθείας. Θα είμαι σε επαφή για να μοιραστώ τι είναι στο μυαλό μου και θέλω να έχω νέα και από εσάς. Ας το κάνουμε», αναφέρει το αυτοματοποιημένο μήνυμα.

Το Fast Company ανέφερε ότι ο Ομπάμα και η ομάδα του χρησιμοποιούν το Community προκειμένου να κινητοποιήσουν τους ψηφοφόρους ενόψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.