Στη Λάρισα ένας ιστορικός οίκος ανοχής γκρεμίστηκε με live μουσική και ζεϊμπέκικο – Η αφίσα στην πρόσοψη από την ταινία «Όλα είναι Δρόμος».

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στη Λάρισα, καθώς ιστορικός οίκος ανοχής γκρεμίστηκε με live μουσική και ζεϊμπεκιές.

Οι εικόνες θύμισαν σκηνές από την ταινία «Όλα είναι Δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη και την κατεδάφιση του «Vietnam».

Με την κακοκαιρία «Ιανός» να έχει φέρει βροχή στη Λάρισα, το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 κατεδαφίστηκε με live μουσική και ζεϊμπεκιές ο ιστορικός οίκος ανοχής. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το onlarissa.gr, έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε ένα ιστορικό κτήριο επί της οδού Βύρωνος 18, το οποίο για αρκετές δεκαετίες (το ’70 και το ’80 κυρίως) λειτούργησε ως «σχολείο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για τους Λαρισαίους μιας ολόκληρης γενιάς με „δασκάλες“ που άφησαν εποχή είτε με τα κάλλη τους (η περίφημη Μπία που ξεκίνησε απ‘ εκεί και τη γνωρίσαμε στο ιστορικό επίσης κτίριο της Ηφαίστου), είτε με τη ζεστασιά τους όπως η επίσης περίφημη Αλέκα που αργότερα προσέφερε την ίδια ζεστασιά στα αδέσποτα ζώα, η Ιωάννα και πολλές ακόμη κυρίες του αγοραίου έρωτα».

Και συνεχίζει το δημοσίευμα ως εξής: «Μνημείο -από τα ελάχιστα εναπομείναντα μιας ολόκληρης εποχής που την περιέγραψε έξοχα ο Λαρισαίος ποιητής και συγγραφέας Κώστας Λάνταβος στο βιβλίο του „Μαριώ“».

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, γνωστός κτηνίατρος Θωμάς Γεωργιάδης, ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο σόου μιας ολόκληρης εποχής, καθώς την ώρα που η μπουλντόζα κατεδάφιζε το ακίνητο πάνω στο οποίο υπήρχε το πανό που έγραφε «Ηλία ρίχτο… όλα είναι δρόμος», η ζωντανή ορχήστρα έπαιζε το «Θα πάρω φόρα» της Μαίρης Μαράντη και ο Θωμάς Γεωργιάδης, ως άλλος… Γιώργος Αρμένης, χόρευε τη βαριά ζεϊμπεκιά στη μέση του δρόμου.

«Είναι η τελευταία ημέρα ενός ιστορικού κτιρίου της πόλης μας και θα ήθελα να το αποχαιρετίσουμε όπως αυτό του αξίζει» είπε μπροστά στην κάμερα ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες από τη Λάρισα, όπου γκρεμίστηκε ιστορικός οίκος ανοχής με live μουσική και ζεϊμπεκιές.