Στην Αγγλία, σε ένα Tesla Model 3 ενός μηνός, το τιμόνι «κόπηκε» στη διάρκεια της οδήγησις.

Κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, αλλά ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι πραγματικά απογοητευμένος από τον κατασκευαστή αυτοκινήτων της Καλιφόρνια.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Jason Tuatara έμεινε έκπληκτος όταν οδηγώντας στην πατρίδα του, στο αγγλικό παραθαλάσσιο Μπλάκπουλ, το τιμόνι του ολοκαίνουργιου Tesla Model 3 του «έσπασε». Ο 43χρονος επέστρεφε από τα ψώνια του με τη σύζυγό του όταν συνέβη το απίστευτο. «Όπως οδηγούσα … το τιμόνι κόπηκε!» αναφέρει στη New York Post σοκαρισμένος.

Ο Tuatara έγραψε αμέσως τον CEO της Tesla Elon Musk, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών. „@elonmusk Το τιμόνι κόπηκε σήμερα! Ανησυχώ ότι το υπόλοιπο αυτοκίνητο θα καταρρεύσει! Μπορεί να διερευνηθεί γιατί συνέβη αυτό σε ένα αυτοκίνητο ηλικίας μόλις 1 μηνός; Ο Tuatara έγραψε στο σύντομο μήνυμα του στο Twitter.

Το αυτοκίνητο αντικαταστάθηκε μέσα σε μια μέρα – το περιστατικό πρέπει να διερευνηθεί.

Αφού ο Tuatara επικοινώνησε με την Tesla, ο εκπρόσωπος της εταιρείας έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε τι είχε συμβεί. «Ο κύριος είπε ότι δεν το είχε ακούσει ποτέ πριν. Το αυτοκίνητο παραλήφθηκε μέσα σε 90 λεπτά και ένα Jaguar ενός έτους μου δανείστηκε ως αυτοκίνητο αντικατάστασης. Ήμουν έκπληκτος που δεν ήταν Tesla, αλλά προφανώς αυτό ήταν το μόνο που είχε η εταιρεία».