Με αφορμή τη νέα καμπάνια του DUO για το ελληνικό καλοκαίρι, συγκεντρώσαμε τους πιο ερωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Το φετινό καλοκαίρι, είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Ωστόσο, το μόνο που θέλουμε είναι μερικές μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, κάτω από τον ήλιο – μία «ανάσα» από τις δυσκολίες των προηγούμενων μηνών, έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα την ασφάλειά μας.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μας έρευνας για τα ελληνικά νησιά, λοιπόν, ανακαλύψαμε μία διαφορετική καμπάνια που μας έδωσε την απαραίτητη έμπνευση για τους παρακάτω προορισμούς. Το video του DUO για το φετινό καλοκαίρι, που έχει ήδη γίνει viral στα social media, μας υπενθυμίζει πως ναι μεν η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ασφαλείς χώρες, αλλά το φετινό καλοκαίρι ο ερωτισμός της γίνεται ακόμη ασφαλέστερος:

Το ελληνικό καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ασφαλές με το DUΟ – κι εμείς ανακαλύπτουμε τους 4 πιο ερωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα:

Μύκονος

Νησί των ανέμων, της ατελείωτης ενέργειας, των κυκλαδίτικων χρωμάτων, ένας τόπος όπου διασταυρώνεται το lifestyle με την ηρεμία, τα ακριβά πάρτι με τα γαλανόλευκα σοκάκια, το κοσμοπολίτικο στυλ και το μποέμ με τα κρυστάλλινα νερά. Εντυπωσιακές παραλίες, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, όμορφη Χώρα, υψηλή γαστρονομία, αξέχαστα ξενύχτια, φιλόξενοι άνθρωποι, διαδρομές και βόλτες συναποτελούν το σκηνικό του νησιού. Γι΄αυτό, άλλωστε, η Μύκονος είναι από τα πιο ερωτικά νησιά της χώρας μας – γεγονός που έχει συμβάλλει στο να έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Οι άνθρωποί της είναι εκείνοι που της δίνουν ταυτότητα και χαρακτήρα, βάζοντάς τη στην κορυφή αυτής της λίστας.

Πάρος

Η Πάρος εκτός του ότι αναδείχθηκε ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2020, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό περιοδικό «Travel + Leisure», είναι ένας προορισμός που συνδυάζει τα πάντα -φυσική ομορφιά, αυθεντικές εμπειρίες, night life, γαστρονομία, δραστηριότητες, αρχαιολογικούς χώρους, ακόμα και «ορεινά», μεσόγεια χωριά. Έχει κυκλαδίτικη ομορφιά, με γραφικά σοκάκια και λευκά σπίτια, ενώ οι παραλίες της ενδείκνυνται για όλα τα γούστα. Φυσικά, η Πάρος βρίσκεται ανάμεσα στα πιο ερωτικά νησιά, αφού συνδυάζει όλες τις προτιμήσεις και φέρνει κοντά διαφορετικούς ανθρώπους, με το κατάλληλο ρομαντικό φόντο.

Ίος

Η Ίος είναι γνωστή για τη νυχτερινή ζωή της – όπως και για το ότι αποτελεί πόλο έλξης για τις νεαρές ηλικίες. Μπορεί η Ίος να έχει έναν μεγάλο αριθμό από εντυπωσιακές παραλίες – πολυσύχναστες ή μη, οργανωμένες ή όχι – όπως και ιδιαίτερα αξιοθέατα και εκπληκτική θέα. Ωστόσο, το nightlife είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα νησιά, καθώς ενδείκνυται για διασκέδαση μέχρι το πρωί, αλλά και πολλές γνωριμίες. Αυτός, είναι άλλωστε, και ο λόγος που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ερωτικά νησιά εδώ και πολλά χρόνια.

Ανάφη

Μπορεί η Ανάφη να μην είναι το πρώτο νησί που θα σας ερχόταν στο μυαλό για τη συγκεκριμένη λίστα, ωστόσο, ενδείκνυται για ερωτικές γνωριμίες, καθώς περιλαμβάνει το κατάλληλο «έδαφος». Μεγάλες, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακά spots με θέα το ηλιοβασίλεμα, παραδοσιακές και ποιοτικές γεύσεις, όπως και nighlife που ενώνει τον κόσμο όλου του νησιού. Στην Ανάφη, είναι δύσκολο να μην βρείτε αυτόν ή αυτήν που ψάχνετε, αφού λίγο πολύ, όλοι περνούν από τα ίδια μέρη έστω και για λίγο.