Με νέα εικόνα, λογότυπο και συσκευασίες κάνει την εμφάνισή της η εμβληματική για την ελληνική ζυθοποιία μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους σεφ του κοινού – τηλεοπτικά και μη. Ως γνώστης, μέντορας, master της γεύσης, αλλά και ως φίλος που θα έβγαινε κανείς για μία παγωμένη μπύρα, ο σεφ πρωταγωνιστεί στο νέο τηλεοπτικό σποτ της ανανεωμένης ΒΕΡΓΙΝΑ, ως «από μηχανής θεός».

Άλλωστε, οι αξίες της ΒΕΡΓΙΝΑ, όπως η εκλεκτή πρώτη ύλη, η αυθεντικότητα, η γνώση, η αφοσίωση, βρίσκουν την ιδανική τους έκφραση στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Αυθεντικός και οικείος, εκτιμά και αναδεικνύει τις καλές πρώτες ύλες του τόπου μας, όπως η ΒΕΡΓΙΝΑ τόσα χρόνια με συνέπεια και κυρίως με αγάπη για καλή μπύρα, ξεχωρίζει, χάρη στην εκλεκτή Βύνη Θράκης, στην τεχνογνωσία και στο μεράκι που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της.

Αυθεντικά απολαυστικός, ο «θείος Λεωνίδας» (όπως πολλοί των φωνάζουν) καταφθάνει σε ένα χωριό στην αναζήτηση συνεργείου – εκεί ανακαλύπτει πως το χωριό ετοιμάζει γιορτή και μάλιστα έχει ανάγκη από μάγειρα. Λίγες ώρες αργότερα, βρίσκεται να στήνει πιάτα και στο τέλος να απολαμβάνει παγωμένη ΒΕΡΓΙΝΑ με όλο το χωριό.

Σε αυτήν την ατμόσφαιρα παρουσιάζεται η ΒΕΡΓΙΝΑ με νέα εικόνα, λογότυπο και συσκευασίες αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα καθώς και τον premium χαρακτήρα του brand.

Η νέα ετικέτα που σχεδίασε και επιμελήθηκε η k2design διαφοροποιεί ξεκάθαρα τους premium τύπους μπύρας και ενισχύει στοιχεία ενιαίας εταιρικής ταυτότητας για τους έξι διαφορετικούς κωδικούς της ΒΕΡΓΙΝΑ. Το νέο λογότυπο γίνεται κεντρικό σημείο στην οργάνωση της ετικέτας, με σύγχρονη, μίνιμαλ και ταυτόχρονα στιβαρή γραφή. Εμβληματική η απεικόνιση του λιονταριού που αποκτά τον χαρακτήρα «θυρεού», όπως αξίζει σε μία μπύρα που συνεχίζει την αρχαία παράδοση στη ζυθοποιία στην Ελλάδα.

Κυρίαρχη στη νέα εταιρική ταυτότητα, είναι η αναφορά στη Βύνη Θράκης. Πρόκειται για την πρώτη ύλη που αποτελεί την «ψυχή» της μπύρας, και ειδικά στη ΒΕΡΓΙΝΑ, βρίσκει την πιο ποιοτική έκφρασή της, χάρη και στο μεράκι και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της. Έτσι, οι παραδοσιακές αξίες της ζυθοποίησης, η προέλευση και ο craft χαρακτήρας της ΒΕΡΓΙΝΑ συνδυάζονται με δυναμικά εικαστικά στοιχεία στις νέες συσκευασίες, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στην εικόνα της.