Εδώ και αρκετές εβδομάδες κάθε Σάββατο γίνονταν και γίνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, ενάντια στα μέτρα, ενάντια στην κοροϊδία του Κορωναϊού, από πολύ σημαντικούς ομιλητές.

Όπως αναμένονταν, σταδιακά πήρε μεγάλη διάσταση. Σχηματίστηκαν τοπικές ομάδες. Οι διοργανωτές και ομιλητές δημιούργησαν ένα δυνατό δίκτυο επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών. Η συμμετοχή των ανθρώπων παρ’ όλα τα αυστηρά μέτρα αυξάνονταν κάθε εβδομάδα και περισσότερο. Πλέον έχουν ενωθεί σε ένα δυνατό κύμα αντίστασης και η απόφαση για μαζική διαδήλωση ήταν θέμα χρόνου να δρομολογηθεί.

Και θα είναι η 1η Αυγούστου στο Βερολίνο…..

Συμμετέχουν πολίτες από όλες τις πόλεις της Γερμανίας καθώς και από γειτονικές χώρες.

Η συμμετοχή αναμένεται στα 500.000 άτομα!!!

ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Εδώ και αρκετές εβδομάδες κάθε Σάββατο γίνονταν και γίνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, ενάντια στα μέτρα, ενάντια στην κοροϊδία του Κορωναϊού, από πολύ σημαντικούς ομιλητές. Όπως αναμένονταν, σταδιακά πήρε μεγάλη διάσταση. Σχηματίστηκαν τοπικές ομάδες. Οι διοργανωτές και ομιλητές δημιούργησαν ένα δυνατό δίκτυο επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών. Η συμμετοχή των ανθρώπων παρ’ όλα τα αυστηρά μέτρα αυξάνονταν κάθε εβδομάδα και περισσότερο. Πλέον έχουν ενωθεί σε ένα δυνατό κύμα αντίστασης και η απόφαση για μαζική διαδήλωση ήταν θέμα χρόνου να δρομολογηθεί.

Και θα είναι η 1η Αυγούστου στο Βερολίνο…..

Συμμετέχουν πολίτες από όλες τις πόλεις της Γερμανίας καθώς και από γειτονικές χώρες.

Η συμμετοχή αναμένεται στα 500.000 άτομα!!!

Πρόκειται για μια πυρετώδη κατάσταση, μιας και οι ομιλητές απαρτίζονται από ομάδες δικηγόρων, από αξιόλογους ιατρούς, οικονομολόγους, δημοσιογράφους κ.λ.π οι οποίοι κινούνται συλλογικά προς την καταδίκη της γερμανικής κυβέρνησης και την πτώση αυτής.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ……. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!

Παρακάτω τα συνθήματα που χρησιμοποιούν σε διάφορα διαφημιστικά βίντεο. Το δεύτερο κύμα θα έρθει σίγουρα. Το δεύτερο κύμα είμαστε εμείς.

Οι οπαδοί της λογικής, παρουσιάζουν: «Την ημέρα της Ελευθερίας» Στη 1ηΑυγούστου 2020 Βερολίνο, ερχόμαστε!!

Το τέλος της επιδημίας…. Η μέρα της ελευθερίας!

Η ημέρα αυτή θα είναι ιστορική και το ημερολόγιο στο μέλλον θα συμπεριλαμβάνει μία ακόμη εθνική γιορτή…..

«Η 1ηΑυγούστου θα εορτάζεται ως ημέρα της ελευθερίας»

Το μέλλον εξαρτάται από το τι κάνουμε στο παρόν…….. Mahatma Gandhi

Μένουμε συντονισμένοι………..

Η Αμερική ξυπνά…. Η Ευρώπη ξυπνά…. Τα Βαλκάνια ξυπνούν…..

Όποιος κοιμάται στην Δημοκρατία ξυπνά σε Δικτατορία……. Και αυτό δεν το θέλουμε!!