Γονείς διδύμων, ένα εκ των οποίων παρουσίαζε συμπτώματα Covid-19, πήγαν… λάθος παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, με γονείς διδύμων οι οποίοι πάνω στον πανικό τους μετέφεραν στο νοσοκομείο λάθος παιδί. Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, οι γονείς είχαν το παιδί τους άρρωστο με πυρετό και δύσπνοια και, όπως είναι φυσικό, ανησύχησαν για κορωνοϊό και πήραν εσπευσμένα το παιδί τους και πήγαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο που εφημέρευε.

Το νεαρό ζευγάρι εξήγησε στους γιατρούς την κλινική εικόνα που παρουσίαζε το βρέφος, ότι δηλαδή το παιδί εδώ και δύο μέρες έχει υψηλό πυρετό και δύσπνοια. Οι γιατροί βάση πρωτοκόλλου αντιμετώπισαν το περιστατικό ως ύποπτο για νόσο Covid-19.

Ωστόσο, όταν εξέτασαν το μωρό, δεν διαπίστωσαν πυρετό, ενώ και το οξυγόνο του ήταν σε εξαιρετικά επίπεδα. Οι γιατροί εξήγησαν στους γονείς πως το παιδί δεν παρουσιάζει κανένα από τα συμπτώματα που τους περιέγραψαν και η μητέρα, απάντησε στον γιατρό:

«Ξέρετε, έχω δίδυμα και ο άντρας μου μπερδεύτηκε και έφερε το… άλλο μωρό».