Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Στουτγάρδη εξέδωσε ανακοίνωση για την επαναλειτουργία όλων των τμημάτων του από τις 15 Ιουνίου 2020.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Στουτγάρδη ανακοινώνει ότι από 15 Ιουνίου 2020 θα επαναλειτουργήσουν όλα τα τμήματα του Γενικού Προξενείου για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Οι Έλληνες πολίτες που επιθυμούν την τακτοποίηση υπόθεσής τους στα τμήματα Ληξιαρχείου, Διαβατηρίων, Πληρεξουσίων και Στρατολογίας παρακαλούνται όπως κλείνουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας μας www.mfa.gr/germany/eservices.

Πριν την άφιξη σας στο γενικό προξενείο προετοιμαστείτε κατάλληλος και φροντίστε να έχετε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού παρακαλούνται όλοι να προσέρχονται φορώντας μάσκες προσώπου και γάντια και να τηρούν απόσταση 2 μέτρων από όλους ανεξαιρέτως.

Λόγω των αυξημένων αναγκών και αιτημάτων της ομογένειας που προέκυψαν από την καραντίνα λόγω της πανδημίας, συνιστούμε σε όλους τους προσερχόμενους να επιδεικνύουν προθυμία και πνεύμα συνεργασίας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Η Γενική Πρόξενος
Λιανίδου Ελένη


Στοιχεία επικοινωνίας Γενικού Προξενείου Στουτγάρδης:

Hauptstatter Str. 54
70178 Stuttgart
Deutschland
Τηλ. +49711 22298713 – 4
Fax +49711 22298740
Email: grgencon.stu@mfa.gr