Τούρκος ποδοσφαιριστής έπνιξε τον 5χρονο γιο του με μαξιλάρι

Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το παιδί είχε συμπτώματα κορωνοϊού, ώστε να συγκαλύψει την πράξη του

932
Τούρκος ποδοσφαιριστής έπνιξε τον 5χρονο γιο του με μαξιλάρι © Golders/@mehmet.toktas.

«Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιό, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπώ» είπε ο Τούρκος ποδοσφαιριστής που σκότωσε τον 5χρονο γιο του.

Τούρκος ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο του, 11 ημέρες αφού οι Αρχές είχαν αποφανθεί ότι το παιδί έχασε τη ζωή του λόγω δυσκολιών στην αναπνοή, χωρίς να υποψιάζονται τι είχε συμβεί. 

Ο γιος του Τούρκου ποδοσφαιριστή, Cevher Toktaş, σύμφωνα με την dailysabah, εισήχθη σε κλινική της Προύσας με υψηλό πυρετό και άλλα συμπτώματα που παρέπεμπαν στον κορωνοϊό. Την ίδια μέρα, ο Toktaş φώναξε τους γιατρούς λέγοντας ότι ο γιος του είχε προβλήματα αναπνοής, ενώ το παιδί πέθανε δύο ώρες αργότερα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου είχε μεταφερθεί.

Πέρασαν έντεκα μέρες μέχρι που ο πατέρας παραδόθηκε στην αστυνομία και εξήγησε ότι ένπιξε το παιδί με ένα μαξιλάρι γιατί δεν το αγαπούσε, όχι επειδή φοβόταν επειδή είχε κορωνοϊό.

«Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς σταματημό. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, αφαίρεσα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα» ήταν η ανατριχιαστική ομολογία του ποδοσφαιριστή.

«Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπώ. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα» συμπλήρωσε, ενώ αναμένεται ότι θα αντιμετωπίσει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη.