Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες. Για τον καθένα ξεχωριστά και για την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Η ζωή και η καθημερινότητά μας έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να αλλάζουν και να προσαρμόζονται διαρκώς στα νέα δεδομένα που έχει θέσει ο κορωνοϊός, όμως μέσα σε όλα υπάρχει κάτι που παραμένει ίδιο: ο άνθρωπος και όλα αυτά που μπορεί να πετύχει όταν ενώνει τις δυνάμεις του με τους συνανθρώπους του.

Τρανό παράδειγμα η Ελλάδα, η χώρα μας που, λειτουργώντας ως ομάδα, με το αίσθημα της ευθύνης και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο στο προσκήνιο, έχει καταφέρει μετά από δύο δύσκολους μήνες να βλέπει το φως στο τούνελ.

Μέσα σε όλα αυτά, χρειάζεσαι απλά κάτι που θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι και θα σε γεμίσει αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Αυτό το ‚κάτι‘ το βρήκαμε στο νέο spot της Stoiximan, που αντικατοπτρίζει όλα αυτά που περιγράψαμε πιο πάνω. Όλα αυτά που μπορεί να πετύχει μια ομάδα. Στόχος μέσα από το video αυτό είναι να αποτυπωθεί η σπουδαιότητα της προσπάθειας που κάνει – και θα συνεχίσει να κάνει – κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά με την ελπίδα για το “αύριο” που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία.

Στο spot βλέπουμε την “αντιστροφή” μιας πραγματικότητας που γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα. Πρωταγωνιστές είναι καθημερινοί άνθρωποι, μαζί με παλαίμαχους και εν ενεργεία αθλητές, οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, θαυμασμού και αποδέκτες του χειροκροτήματος του κόσμου και ανταποδίδουν αυτό το χειροκρότημα για να ενθαρρύνουν τους συμπολίτες μας που αυτές τις μέρες δίνουν τον δικό τους αγώνα στα νοσηλευτικά ιδρύματα, στα εργοστάσια, στον πρωτογενή τομέα και αυτούς που εργάζονται και βρίσκονται στο δρόμο και εν γένει δεν σταματούν να εργάζονται για όλους εμάς.

Το χειροκρότημα των πρωταθλητών: το spot που θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι

Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Διαμαντίδης, Σπύρος Γιαννιώτης, Γιώργος Σαμαράς, Ματιέ Βαλμπουενά και Αντελίνο Βιεϊρίνια με μια τόσο απλή και όμορφη πράξη επιβραβεύουν όλους τους Έλληνες που μένουν ενωμένοι και αντιμετωπίζουν την πανδημία ως μέλη της ίδιας ομάδας. Όλους εμάς που με υπομονή και προσήλωση σε έναν κοινό στόχο, έχουμε καταφέρει να βρεθούμε κοντά στην επιτυχία.

„Τελικά αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε δεν είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε. Είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε στα δύσκολα. Είναι σαν εκεί που θα περίμενες να λυγίσουμε, εμείς να γινόμαστε πιο δυνατοί. Να θυμίζουμε, έστω και για λίγο, Ήρωες. Ήρωες που δείχνουν πόσα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι. Τον πιο μεγάλο αγώνα τον κερδίζουμε όλοι μαζί. Σαν #MiaOmada“.


Η ελληνική εταιρεία Stoiximan δραστηριοποιείται και στη Γερμανία με το διεθνές brand της Betano.