Επανέναρξη στις 9 Μαΐου προβλέπουν τα ρεπορτάζ από Γερμανία, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας. Οι ομάδες της Bundesliga έχουν ξεκινήσει ήδη προπονήσεις εξάλλου, ενώ το πλάνο για 9 Μαϊου -μιλούσε για 2 Μαΐου αρχικά- είναι γνωστό εδώ καιρό και αναμένεται να δοθεί το πράσινο… φως από την κυβέρνηση, η οποία φαίνεται επίσης θετική. 

Την πεποίθησή του πως η επανέναρξη είναι εφικτή, αλλά και επιβεβλημένη, εξέφρασε εξάλλου και με δηλώσεις του ο παράγοντας της Μπάγερν Μονάχου, και “θρύλος” του γερμανικού ποδοσφαίρου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Σίγουρα προτεραιότητα αποτελεί η υγεία όλων μας, αλλά συμφωνώ πως μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα σε κάθε χώρα. Ίσως πρέπει να το κάνουμε χωρίς την παρουσία θεατών, αλλά το σημαντικότερο είναι να διεξαχθούν τα παιχνίδια και να ολοκληρωθεί η σεζόν”.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα ματς που απομένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος.

- ADS -


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!
- ADS -