Το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Waiblingen σας εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη, υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνετε για την κοινότητά μας, η οποία αναγκάστηκε μετά απο 39 χρόνια λειτουργίας να κλείσει προσωρινά της πόρτες της, λόγω της υπάρχουσας πανδημίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Ελληνικού Σχολείου Waiblingen και στον ποντιακό σύλλογο Aργοναύτες Waiblingen που είναι πάντα δίπλα μας, έτσι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Με τη στήριξη όλων η κοινότητά μας θα συνεχίσει ακάθεκτη το έργο της και την προσφορά της στον ελληνισμό της ευρύτερης περιοχής. Το γραφείο εξυπηρέτησης λειτουργεί αυτή την περίοδο διαδικτυακά (griechische.gemeinde.wn@gmail.com και στο messenger) και προσφέρει, αφιλοκερδώς φυσικά, τις υπηρεσίες του.

Όλες οι δράσεις της κοινότητάς μας θα συνεχιστούν μόλις μας το επιτρέψουν οι συνθήκες!

Θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε στον πάτερ Αναστάσιο της Ενορίας Κωνσταντίνου και Ελένης του Waiblingen, που μέσω των ζωντανών αναμεταδόσεων των Ακολουθιών φρόντισε να μειώσει τις «αποστάσεις» και να φέρει, έστω και νοητά, τον Χριστό στα σπιτικά μας.

Κρατάμε αποστάσεις! Τηρούμε τις οδηγίες!
Μένουμε σπίτι!

Με εκτίμηση,

Ελένη Ραφαηλίδου
Πρόεδρος

Λαμπρινή Παπαδοπούλου
Γραμματέας