Όλες οι συναυλίες του συνδρομητικού καναλιού Digital Concert Hall, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, προσφέρονται εντελώς δωρεάν στο Διαδίκτυο, εν μέσω πανδημίας.   

«Η Φιλαρμονική έκλεισε, οπότε θα έρθουμε εμείς σε εσάς», σημειώνεται στην αρχική σελίδα όπου δίνονται οδηγίες για απεριόριστη και δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ψηφιοποιημένα κονσέρτα και φιλμ. Στη βάση δεδομένων μπορεί κανείς να  βρει και να απολαύσει εκατοντάδες κονσέρτα των τελευταίων έξι δεκαετιών, συνεντεύξεις, ντοκιμαντέρ αλλά και αφιερώματα σε καλλιτέχνες.   

Η αναζήτηση είναι ιδιαιτέρως εύχρηστη, καθώς οι συναυλίες είναι ταξινομημένες ανά συνθέτη, μαέστρο, σολίστ, είδος, εποχή και σεζόν.   

Η Φιλαρμονική του Βερολίνου θεωρείται μία από τις σημαντικότερες συμφωνικές ορχήστρες παγκοσμίως και χρηματοδοτείται από το κρατίδιο του Βερολίνου και την τράπεζα Deutsche Bank. Στο παρελθόν, καλλιτεχνικοί διευθυντές της έχουν διατελέσει διακεκριμένοι μαέστροι, όπως ο Βίλχεμ Φουρτβένγκλερ και ο Χέρμπερτ φον Κάραγιαν. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής εκλέγεται από τους ίδιους τους μουσικούς.  

Για να ακούσετε δωρεάν περισσότερα από 600 κονσέρτα, πατήστε εδώ.