Βρετανία: 5χρονη έστειλε γράμμα στον 93χρονο γείτονά της – „Δεν είσαι μόνος“

Χαμόγελα σκόρπισε στις σκοτεινές μέρες που ζούμε, το γράμμα που έστειλε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι σε έναν 93χρονο που μένει στο διπλανό σπίτι.

909

Ένας 93χρονος παππούς στη Βρετανία έλαβε ένα αξιολάτρευτο γράμμα από την πεντάχρονη γειτόνισσά του, μια κίνηση που μόνο αισιοδοξία εκπέμπει μέσα στις μέρες φόβου και μοναξιάς που βιώνει ο πλανήτης.

Η μικρή Κίρα ανησυχούσε για τον ηλικιωμένο γείτονά της και αποφάσισε να τον ενημερώσει σχετικά. Έτσι ο παππούς όταν άνοιξε τον φάκελο διάβασε τα εξής:

„Ήθελα μόνο να δω αν είσαι καλά. Σου ζωγράφισα ένα ουράνιο τόξο για να σου θυμίσω ότι δεν είσαι μόνος. Σε παρακαλώ, αν μπορείς, γράψε μου κι εσύ“.

Συγκινημένος ο 93χρονος άνδρας της απάντησε αμέσως:

„Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το γράμμα σου και μπορώ να πω οτι κρατιέμαι καλά.  Όπως κι εσύ είμαι σε απομόνωση και ήταν πολύ όμορφο που διάβασα οτι νοιάζεσαι για μένα. Το όνομά μου είναι Ρον, είμαι 93 και ήμουν ο πρώτος που ήρθα στη γειτονιά το 1955. Από τότε μένω εδώ. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ άσχημη και όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να το ξεπεράσουμε. Η ζωγραφιά σου είναι εξαιρετική και θα την βάλω στο παράθυρό μου για να τη βλέπει ο κόσμος. Σ‘ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες και ελπίζω σύντομα να βγεις σύντομα από την απομόνωση. 

Το γράμμα ανέβασε στα social media η εγγονή του 93χρονου με την επισήμανση ότι έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν.