Παρατείνονται έως και τις 6 το πρωί της 27ης Απριλίου τα μέτρα περιορισμού κι απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον νέο κορωνοϊό.

Την παράταση του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας έως και τις 6 το πρωί της 27ης Απριλίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης και μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

«Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνία, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς. «Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή» πρόσθεσε. 

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως είμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή και πως δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, αν θέλουμε να περάσει ο εφιάλτης. «Θα περάσει ο εφιάλτης, θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Και στο τελικό μέτρημα δεν πρέπει να μείνει πίσω κανείς. Κανείς!» κατέληξε ανακοινώνοντας την επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης και μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.