Η Ελληνική Κοινότητα Στουτγάρδης προέβη πριν λίγο στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητές συμπατριώτισσες, Αγαπητοί συμπατριώτες,

Αγαπητές φίλες και Αγαπητοί φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης,
Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες όπως ηλικιωμένους και άτομα με κινητικά προβλήματα. Λόγω της ανακήρυξης πανδημίας και την επιβολή περιοριστικών μέτρων μετακίνησης προς αποφυγή της ραγδαίας μετάδοσης του κορονοϊού COVID-19, οι ευπαθείς ομάδες οφείλουν να μείνουν σπίτι και να μη μετακινούνται.

Όποιος ανήκει σε ευπαθής ομάδα π.χ. ηλικιωμένος και δεν έχει συγγενείς ή φίλους να τον βοηθήσουν στη για όλους μας δύσκολη αυτή στιγμή, προσφέρουμε χέρι βοήθειας είτε έμπρακτα π.χ. διεκπεραιώνοντας ψώνια ή παρέχοντας τηλεφωνικές υπηρεσίες για έκτακτη ανάγκη.

Εάν ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες ή γνωρίζετε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και είναι μόνα τους, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα τηλέφωνα 0170 6526390, 0176 23643676, 0176 84240748 ή μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης: info.ggsev@gmail.com

Εννοείται, ότι οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται δωρεάν.

Κατά την πρακτική εκτέλεση των υπηρεσιών θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας προς αποφυγή τυχόν μεταδόσεων του ιού.

Η κατάσταση είναι σοβαρή.

Για τους ανωτέρω λόγους σας παρακαλούμε να αποφεύγετε τις μετακινήσεις: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Σας ευχόμαστε υγεία, κουράγιο και δύναμη.

Για το Δ.Σ.
Άννα Ιωαννίδου, Πρόεδρος
Αλέξιος Καραμανώλας, Αντιπρόεδρος
Γεωργία Κεμανετζίδου, Γραμματέας