ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ: Δωρεά 50 σύγχρονων αναπνευστήρων για τις ΜΕΘ

Θα εξοπλίσουν αντίστοιχες νέες κλίνες ΜΕΘ

121
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πενήντα καινούριους αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας που αντιστοιχούν σε ισόποσες ΜΕΘ δώρισε στο υπουργείο Υγείας η εταιρεία «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ»

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε η η εταιρεία «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ» δωρίζοντας πενήντα σύγχρονους αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, οι οποίοι θα παραδωθούν εντός των προσεχών ημερών στο υπουργείο Υγείας για τις ΜΕΘ.

Πρόκειται για αναπνευστήρες, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για την εντατική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και νεογνών και θα εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ευχαρίστησε την εταιρεία «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ» «για τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης δημόσιας υγείας που βιώνουμε στη χώρα με τον κορωνοϊό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«H Motor Oil Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε., ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά 50 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας. Οι αναπνευστήρες θα παραδοθούν εντός των προσεχών ημερών στο Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων.

»Οι συγκεκριμένοι αναπνευστήρες είναι κατάλληλοι για την εντατική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και νεογνών.

»Ευχόμαστε η ελάχιστη αυτή προσφορά να συμβάλει στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα μας».