Αγαπητοί αναγνώστες,

Τον τελευταίο μήνα ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει εντελώς πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ανάμεσα στα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης αυτής είναι και η προσωρινή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και γενικότερα σημείων στα οποία θα μπορούσαν να συνωστιστούν οι πολίτες.

Το έντυπο περιοδικό μας, «έτσι είν‘ η ζωή», κυκλοφορεί σε 5.000 αντίτυπα στην περιοχή της Στουτγάρδης και των περιχώρων και μοιράζεται δωρεάν σε 350 χώρους, στους οποίους έχει εύκολη πρόσβαση ο ελληνισμός της περιοχής. Η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου τεύχους μας ήταν στις 20 Μαρτίου, όμως λόγω της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων στα οποία διανέμεται το περιοδικό, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε μέχρι νεωτέρας την κυκλοφορία του.

Το τεύχος μας είναι έτοιμο και περιλαμβάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον κύριο Αμανάτη Ταγκαλίδη, έναν Έλληνα που έχει προσφέρει πολλά στους ομογενείς της Στουτγάρδης. Ο πάτερ Επιφάνιος, ο αρχιμάγειρας του Αγίου Όρους, που βρέθηκε για λίγες μέρες στη Στουτγάρδη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής μας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη. Επίσης, με αφορμή την επέτειο των 60 ετών από την υπογραφή της Ελληνογερμανικής Σύμβασης, πραγματοποιούμε αναδρομή στην ιστορίας της Ελληνικής Κοινότητας της Στουτγάδης. Διάφορα θέματα που αφορούν τη μόδα, την τεχνολογία, το lifestyle και πολλά ακόμη φιλοξενούνται στο τεύχος αυτό.

Ευχόμαστε να περάσει σύντομα αυτή η μπόρα, να έχουμε πάνω απ‘ όλα την υγεία μας και εμείς θα είμαστε κοντά σας το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε θα σας προσφέρουμε ψυχαγωγία και ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας μας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του «έτσι είν‘ η ζωή»